​     

        

Jeg er født Lone Djurhuus og blev gift til Måne 2010, i dag hedder jeg Lone Djurhuus Måne

Jeg er autodidakt kunstner og startede for alvor i 1991. Det startede med et tegnekursus, senere da jeg mødte en verden af  kreative og anerkendte kunstneriske mennesker  som blev en del af mit liv, åbnede en ny verden sig, siden har mit liv været beriget i kunstens verden, jeg har været udøvende kunstner lige siden. 

Min kærlighed til alt levende lever i min kunst, smukke steder på jorden, vores alles paradis på jorden.

Smukke haver med blomster dyr og træer

Regnskoven og dens dyr, regnskoven hvor planter, træer  dyr og vandet med dyr lever i harmoni  med  hinanden .

  Det er vigtigt for mig at udtrykke  naturen og regnskoven igennem billedkunst, fordi træerne er vores planets lunger, dyrene planterne  og vandet, blomster og dyrenes cyklus i pagt med naturen.  Naturen og regnskoven er så smuk et paradis

Havets fantastiske dyr, havets lys og lysets spejlinger i åer og søer. Refleksionerne og lysspillene i mine malerier er resultatet af mange års intense studier af naturen og dens måde at spejle sig på i vandet, havet  og søerne.

Korrespondancen mellem vandet, himmelen stjernerne lyset og naturens elementer afspejles i mine malerier. Det er der jeg finder freden og skønheden.

Børn natur og dyr, ligger også mit hjerte nær, jeg har igennem min kontakt med børn observeret smukke magiske øjeblikke,  hvor barnet er i pagt med naturen. Hvor barnet glemmer sig selv og er en del af naturen.

  Det at udtrykke skønhed 

harmoni fred og kærlighed  

Det der rør mig udtrykker jeg igennem billedkunst keramik. og designs. Min vej har været lang, jeg har oplevet og erfaret mange af de ting jeg udtrykker, det ligger mig på sinde at udtrykke det, for at vise, hvor smuk naturen og verden er. Alt skønhed og kærlighed er i naturen.  Naturen  giver så meget. 

Jeg har udstillet igennem årene som kan ses på mit cv. 

 

Siden 1991 har jeg været optaget af bæredygtighed miljøet og kultur, som jeg udtrykker igennem keramik og billedkunst og design.

Jeg skabte bæredygtige miljøprojekter, bæredygtighed i forhold til børn i 1997 igennem Herlev kommunes Billedværksted for børn 8-12 år. Børnene udstillede deres ting på Herlev bibliotek.

 

Projektet "GÅ I BALANCE MED MODER JORD"  (Jorden) skabte jeg i 1998 , som omhandlede bæredygtighed i forhold til naturvisdom og kreativitet, projektet gik igennem Herlev kommunes 12 % pulje.

 

2002 underviste jeg på en skole i Afstresning, fred og ro, redskaber til børn

Jeg underviste fra 2001- 2005  i selvudvikling for voksne igennem HOF Gentofte aftenskole, Duntzfeldts alle 8.  

Jeg underviste børn igennem den Grønne karavane ved Grønne dage på Kildegården Herlev i 2003 - 2005, hvor jeg underviste i natur og afstresning af børn,  kærlighed og fred til alt levende med bæredygtighed

 

Holdt foredrag på Ballerup pædagogseminarium i 2003 i afstresning af børn, et projekt jeg selv skabte via min erfaring fra naturen, et redskab for fred ro og balance i institutionerne .

 

Jeg deltog i GLOBAL CONFIENCE på CHRISTIANSBORG som privatperson 2004.

Fra 2007-2009  varetog jeg keramikske værksteder  offentlige, som leder af værkstederne og vejledning. 

 

DYREKONFERENCE som privatperson 2008

 

 Frivillig igennem AGENDA 21 (Frivillig organisation som støtter op om bæredygtighed og miljøet i lokalsamfundet) fra start opbygningen. Den grønne karavane, hvor jeg underviste på folkeskoler i Herlev i læren om miljøet og kunst med bæredygtighed.

 

Sommeren 2008 underviste jeg i billedkunst et projekt  i "Vejen mod helhed. Arrangementet foregik på højskole.

 

Jeg lærte fra naturfolket , deltog i kurser Meeting Our Earth undervisere Heymetes Storm og Svan Storm

 

Igennem tiden har jeg blandt andet gået i skoven 1 år  hver dag med en børnegruppe, hvor jeg lærte børnene om bæredygtighed , kærligheden og respekten for dyrene og skovene,

samt årstidens gang, jord vand ild og luft.

De år hvor jeg var ansat som pæd.. oplyste jeg altid om kærligheden og  respekten for dyr, planter og hinanden som mennesker.

 

I 2012 skabte jeg Regnbuelyset, undervisning i kreativitet tema: naturen og dyrene.

Børnene udstillede i Dalum Central Bibliotek Odense.

2015 Studeret og taget inklusion på Odense universitet

 

   

Mine studierejser har ført mig til spændende lande, hvor jeg har studeret kunst, arkitektur, springvand, mytologi, kultur, dyr og natur. Som jeg også udtrykker igennem  billedkunst og keramik.

 

 

 

                  Studieture til :

                      Skagen

                     ITALIEN

                     SPANIEN

                GRÆKENLAND

          AMSTERDAM SVERIGE    

               USA -  Amerika

 

 

 

 

 

 

 

 Romantiske haver
     
             Lone Djurhuus Måne
 Klik videre nedenunder på more